4Home Termo pohár Beer classic Hot&Cool 550 ml, 1 ks

Tento neodolateľný produkt 4Home Termo pohár Beer classic Hot&Cool 550 ml, 1 ks od kvalitnej značky 4Home môžete nájsť tady naozaj lacno! Ponuky už od 6.99 €
Cena: 6.99 €

Univerzálny termo pohár pre všetkých správnych pivárov. Klasický polliter s uškom v termo prevedení zaručí, že zlatistý mok vám vydrží správne vychladený dlhú dobu, vy si ho tak môžete vychutnať plnými dúškami. Poháre vám však nemusia slúžiť len na pivo – využijete ich na všetky chladené aj teplé nápoje, fantázii sa medze nekladú.
Termo poháre sú ručne vyrábané z ľahkého žiaruvzdorného borosilikátového skla s dvojitou stenou, ktoré vďaka vytvorenému vákuu dokáže dlho udržať ideálnu teplotu a neprenáša teplo ani chlad na vonkajšiu časť. Vďaka termoizolačným vlastnostiam tak zostávajú poháre aj pri použití horúceho nápoja chladné a nepália. V prípade studených nápojov zase nedochádza k roseniu vonkajšej steny pohárov, nápoj vám tak rýchlo nezteplá a ľad neroztopí.Výhodou borosilikátového skla oproti sklu tradičnému je jeho vysoká odolnosť voči vysokým a nízkym teplotám, mechanickému poškodeniu a pôsobeniu chemikálií.Výhody:

udrží ideálnu teplotu nápoja po dlhú dobu
pri použití teplého nápoja sa nespálite
studené nápoje nezteplajú a ľad sa roztápa pomalšie
pohár sa nerosí
možno umývať v umývačke riadu
skvelo znáša vysoké aj nízke teploty
odolné voči prasklinám a škrabancomVlastnosti:

ručne fúkané
dvojitá stena
vysoká odolnosť voči mechanickému poškodeniu
vysoké termoizolačné schopnosti
dokonale priehľadné
Farba číra

Ďalšie produkty z kategórie Poháre

Ďalšie produkty od výrobcu 4Home


Top