Cattara Kempingové nabíjacie svietidlo, LED 20/60 lm

Veľmi obľúbený kus Cattara Kempingové nabíjacie svietidlo, LED 20/60 lm s osvedčenou značkou Cattara jednoducho môžete zohnať tady teraz lacno. Aktuálne v akcii za 11.99 €
Cena: 11.99 €

Kempingové svietidlo s vysúvacím telom je vybavené akumulátorom a solárnym panelom. Je vybavené bodovou LED so svetelným tokom 20 lm, ktorá v kombinácii s reflektorom a sklenenou šošovkou vydáva vysoký optický výkon. Svietidlo je ďalej vybavené ukrytým osvetlením s 6x LED so svetelným tokom 60 lm, ktoré je ukryté vo vysúvacom tele a zaistí príjemné neoslňujúce osvetlenie.
Svietenie čelného osvetlenia sa prepína vypínačom na bočnej strane tela a rozsvietenie ukrytého osvetlenia je riešené vysunutím tela svietidla. Napájanie je riešené pomocou Li-Ion aklumulátoru 18650 s kapacitou 1200mAh uloženého v tele. Akumulátor je možné dobíjať pomocou priloženého USB kábla., Svietidlo sa tiež dobíja na svetle pomocou solárneho panelu na vrchnej strane zariadenia. Navyše je možné svietidlo použiť ako POWERBANKu a to pomocou bežnej USB zásuvky na boku zariadenia.
Farba čierna

Ďalšie produkty z kategórie Svetlá a baterky

Ďalšie produkty od výrobcu Cattara


Top