Compactor Extra pevný obal na obleky a krátke šaty OXFORD, 60 x 100 cm

Veľmi žiadaný produkt Compactor Extra pevný obal na obleky a krátke šaty OXFORD, 60 x 100 cm od výrobcu Compactor jednoducho nájdete zde teraz lacno! Akčná cena 14.99 €
Cena: 14.99 €

Ochranné puzdro na šaty Compactor je vyrobené z pevnej látky (polyester + bavlna), ktorá je ľahká a šetrná k vášmu oblečeniu. Oblečenie dokonale chráni proti nepriaznivým vonkajším vplyvom. Predovšetkým proti vlhkosti, hmyzu a oderu oblečenia – jednotlivé kusy oblečenia od seba bezpečne oddelia. Obal je pevne uzatvárateľný na zips. V hornej časti je otvor, ktorý je dostatočne veľký na prestrčenie jedného alebo viacerých vešiakov a zavesenie oblečenia do skrine. Z prednej strany je potom praktické okienko z priehľadného plastu, ktorým budete vždy vidieť, aký oblek či šaty tento obal práve obsahuje.
Ochranné puzdro na šaty nie je určené len na ochranu šiat a oblekov vo vašej skrini, ale samozrejme aj na transport, napríklad pri ceste na dovolenku. Ak nechcete použiť kufor, kde sa vám šaty pokrčia, použite toto ochranné puzdro a vaše šaty či oblek budú vždy čisté a vyžehlené, presne tak, ako ste ich do puzdra vložili.
Farba sivá

Ďalšie produkty z kategórie Úložné boxy

Ďalšie produkty od výrobcu Compactor


Top