Concept ZK5001 sonická zubná kefka s cestovným puzdrom PERFECT SMILE, čierna

Obľúbený a akčný výrobok Concept ZK5001 sonická zubná kefka s cestovným puzdrom PERFECT SMILE, čierna od známej spoločnosti Concept ľahko nájdete práve teraz za akčnú cenu! Teraz možno objednať len za 61.99 €
Cena: 61.99 €

Sonická zubná kefka ZK5001 vyniká moderným dizajnom a kompaktným tvarom, vďaka ktorému sa s ňou dobre pracuje. Prináša maximálne šetrnú a vysoko efektívnu starostlivosť o zuby a ďasná. Model ZK5000 je prispôsobený pre dospelý chrup a ponúka niekoľkonásobne vyššiu účinnosť než pri manuálnom čistení.
Sonické čistenie zubov je vhodné prakticky pre každého, vrátane osôb si strojčekom, korunkami, fazetami a zubnými náhradami. Je účinnejšie v čistení medzizubných priestorov a môžu ho používať aj osoby s citlivými zubami a ďasnami. Pravidelným používaním predchádza tvorbe parodontózy a znižuje začervenanie a krvácanie z ďasien.Vďaka šikovne vymyslenému cestovnému puzdru budete mať svoju kefku vždy hygienicky uloženú a neustále po ruke. Veľkou prednosťou tohto puzdra je, že ho môžete využiť aj ako nabíjačku a kefku si v ňom dobiť kedykoľvek a kdekoľvek.Hlavica kefky vibruje rýchlosťou 40 000 kmitov za minútu, čo je optimálna rýchlosť pre perfektné odstránenie zubného povlaku. Rozpohybované štetiny kefky napenia zubnú pastu na bublinky, ktoré vháňajú do medzizubných priestorov a pozdĺž línie ďasien. Vďaka tomu dosiahnete perfektný výsledok aj v ťažko prístupných miestach.Kefka je vybavená 5 režimami čistenia:

CLEAN na každodenné čistenie a efektívne odstránenie zubného povlaku.
WHITE na odstránenie škvŕn zo zubnej skloviny a zubného kameňa.
POLISH na leštenie a rozjasnenie skloviny.
SOFT na jemné čistenie zubov a ďasien.
SENSITIVE na extra šetrné čistenie citlivých zubov a ďasien.Chcete mať kontrolu nad správnym čistením zubov? S tým vám pomôže mobilná aplikácia Teethcare. Je v čestine a pomocou Bluetooth ju jednoducho prepojíte so svojou kefkou. Podľa vašich návykov a stavu zubov vám odporučí vhodný režim čistenia, ktorý sa automaticky aktivuje po spustení kefky. Na 3D mape úst môžete kontrolovať správnu techniku ​​a efektivitu čistenia. Budete presne vedieť, akú oblasť čistíte správne a ktorej je potrebné venovať viac pozornosti. Vďaka aplikácii získate podrobné informácie o priebehu čistenia. Pravidelným používaním si vylepšíte správne návyky čistenia zubov. Aplikácia vás zároveň včas upozorní na nutnosť výmeny hlavice, aby vaše čistenie bolo neustále vysoko efektívne.Súčasťou základného balenia sú dve vymeniteľné hlavice – Daily Clean a Soft Clean. Obe hlavice sú osadené vysoko kvalitnými štetinami značky Dupont, ktoré poskytujú lepší účinok čistenia a neobsahujú žiadne kovy. Sú navrhnuté pre každodennú ústnu hygienu a líšia sa iba v mäkkosti vlákien. Hlavica Soft Clean je osadená mäkšími vláknami, a preto je ideálna na šetrné čistenie citlivých zubov a ďasien.Vďaka systému nasadenia Click-in hlavice vymeníte ľahko a rýchlo jemným zacvaknutím. Kefka ZK5000 vám vydrží až 1 mesiac na jedno nabitie pri používaní 2x denne po 2 minútach.Je vybavená energeticky úspornou Li-Ion batériou, ktorá sa dobíja pomocou indukčnej nabíjacej základne alebo šikovného cestovného púzdra. Okrem samotnej chytrej zubnej kefky v balení dostanete kompletnú výbavu na plnohodnotné používanie.Získate dva druhy hlavíc, takže môžete vyskúšať, ktorý typ vám bude lepšie vyhovovať.Ďalej nechýba indukčná nabíjacia základňa a inteligentné cestovné nabíjacie puzdro, USB kábel a adaptér.
Farba čierna

Ďalšie produkty z kategórie Elektrické zubné kefky

Ďalšie produkty od výrobcu Concept


Top