ECG VP S5020 podlahový vysávač Animal Comfort

Veľmi žiadaný produkt ECG VP S5020 podlahový vysávač Animal Comfort od populárneho výrobcu ECG jednoducho môžete nájsť na našich stránkach teraz skutočne výhodne! Teraz možno objednať len za 95.99 €
Cena: 95.99 €

S podlahovým vreckovým vysávačom ECG VP S5020 Animal Comfort môžete dať zbohom prachu, všadeprítomným zvieracím chlpom aj ďalším nečistotám. Ide totiž o spoľahlivý domáci spotrebič, s pomocou ktorého hravo upratáte celú svoju domácnosť. Vďaka maximálnemu príkonu 800 W a saciemu výkonu 180 W si vysávač poradí so všetkými bežnými nečistotami, takže budú vaše koberce aj ďalšie podlahové povrchy skvieť čistotou. Vy aj vaša rodina sa tak budete doma cítiť ešte príjemnejšie.
K vysávaču ECG VP S5020 Animal Comfort dostanete aj množstvo praktického príslušenstva, ktorého zásluhou precízne upracete každé zákutie svojho bytu. Pracovať môžete s praktickou teleskopickou hubicou, ale aj s kombinovanou podlahovou hubicou Wessel Werk alebo aj so špeciálnou turbo pet kefou. Samozrejmosťou je potom aj účinný HEPA filter (HEPA E10), ktorý dokáže zachytiť aj tie najdrobnejšie nečistoty (prach, peľ, dym z cigariet, výkaly roztočov, plesne…).Akčný rádius tohto vysávača je dostatočných 9 metrov. Bez toho, aby ste tak museli spotrebič neustále prepájať z jednej zásuvky do druhej, máte s ním pri upratovaní dostatok manévrovacieho priestoru.Pri upratovaní si tiež môžete flexibilne korigovať výkon vysávača. Spotrebič totiž ponúka aj praktickú digitálnu reguláciu sacieho výkonu.
Farba čierna

Ďalšie produkty z kategórie Vysávače

Ďalšie produkty od výrobcu ECG


Top