FIELDMANN FZK 2004-E záhradný kultivátor

Unikátny a žiadaný výrobok FIELDMANN FZK 2004-E záhradný kultivátor s osvedčenou značkou Fieldmann môžete nájsť tady teraz za výpredajovú cenu! Teraz možno objednať len za 109.99 €
Cena: 109.99 €

Elektrický kultivátor Fieldmann FZK 2004-E rozdrví vrstvu pôdy až do hĺbky 20 cm, čo je dostačujúce pre väčšinu bežne pestovaných okrasných aj úžitkových rastlín. Šestica rotujúcich oceľových nožov hviezdicovitého tvaru skypri všetky typy pôdy. Poradí si so zeminou, ale aj s hrudami.
Model Fieldmann FZK 2004-E, ktorého záber je 40 cm, je vybavený elektromotorom s výkonom 1200 W. Prevodová skriňa je vyrobená zo zliatiny hliníka a všetky prevody sú oceľové.Výhodou je ľahká ovládateľnosť daná okrem iného nízkou hmotnosťou stroja, ktorá činí necelých 9,5 kg. Manipuláciu uľahčujú pomocné transportné kolieska, sklopné madlo zase uľahčuje skladovanie.Bezpečnosť pri práci zaisťuje pevný oceľový plech, ktorý zakrýva nože a chráni tak užívateľov pred odlietajúcou zeminou aj kameňmi, čo ocenia majitelia pozemkov s kamenitou pôdou. Na bezpečné spustenie stroja slúži spínač s poistkou v hornej časti rukoväte.Parametre:

pracovný záber: 40 cm
6 oceľových nožov (priemer noža: 20 cm)
garantovaná hladina hluku: 93 dBObsah balenia: kultivátor, inštalačná sada, návod na použitie
Farba zelená

Ďalšie produkty z kategórie Kultivátory

Ďalšie produkty od výrobcu Fieldmann


Top