Magic Motion Flamingo vibračné vajíčko Pink

Vynikajúci kus Magic Motion Flamingo vibračné vajíčko Pink od populárneho výrobcu 4Home jednoducho môžete nájsť na našich stránkach teraz vo výpredajové akciu. V akcii od 55.99 €
Cena: 55.99 €

Magický plameniak vás doslova poslúchne na slovo. Zatancuje si s vami v rytme vybraných melódií a radosťou sa zachveje pri každom vírení bubnov. Posilní vám panvové dno a poteší vás pri intímnej chvíľke osamote. Spojí vás s kýmkoľvek na svete.Až dokonale spoznáte tohto krásavca, nebudete ho chcieť dať z ruky. Plameniak je najmodernejší vibrátor na bod „G“, Venušine guľôčky a vibračné vajíčko v jednom. Dá sa nastaviť snáď do milióna rôznych nastavení a režimov. Až je to neskutočné, čo všetko dokáže a ako ho môžete využiť, ale vo finále mu ide len o jedno. O vaše uspokojenie.Základným ovládacím prvkom je samotné tlačidlo na tele vajíčka. Pri prepínaní jednotlivých programov zistíte, že vibruje aj samotná špička pútka, ktorá vás šteklí na klitorise. Ďalších nespočet nastavení potom poskytuje mobilná aplikácia.Ponúkne vám ovládanie vibrácií pomocou hlasov a zvukov. Alebo si zapnite program, ktorý reaguje na práve počúvanú hudbu. Vajíčko bude vibrovať v rytme vášho obľúbeného songu. Nemáte náladu počúvať hudbu? Nevadí, v aplikácii si môžete nastaviť vibrácie a pulzácie podľa vlastnej fantázie.A Flamingo nezabúda ani na zdravé panvové svalstvo. Potrebujete posilniť panvové dno a neviete ako na to? Plameniak s chytrou aplikáciou vám povie čo presne máte robiť.A to najlepšie napokon. Flamingo môžete ovládať aj z iného mobilného telefónu kdekoľvek na svete. Stačí dotyčnému odovzdať kód, ktorý nájdete v aplikácii. Vďaka tomu bude vaše vzrušenie riadené na diaľku. Vychutnáte si tak spoločný sex s neznámym alebo si s vašim partnerom budete, aj napriek tisícikilometrovej vzdialenosti oveľa bližšie.Podrobný návod v českom jazyku dostanete priložený k produktu do balíčka.Pre ľahšie zavedenie vajíčka použite iba lubrikačné gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu silikónového povrchu.Špecifikácia produktu:

rozmery: 7,2 x 3,0 x 3,0 cm
rozmery: celková dĺžka 20 cm, použiteľná dĺžka 10,5 cm, dĺžka vajíčka 7 cm, priemer vajíčka 2,9 cm, priemer pútka 1,6 cm

batéria: Li-on 360 mAh / 3.7V
doba nabíjania: 1 hodina / 400 ma / 5,0v
pracovný čas: až 4 hodiny
bezdrôtové pripojenie: Bluetooth 4.0 s nízkou spotrebou energie
frekvencia: 7500 otáčok/sekunda
materiál: ABS plast vo vnútri / silikón
vodotesnosť: IPX7O aplikácii Magic Motion:

voľne na stiahnutie z App Store / Google Play (automaticky aktualizované s najnovšími funkciami)
funguje s iPhone 4S alebo Android 4.3 s technológiou Bluetooth 4.0 (a všetky novšie modely vrátane tabletu)Obsah balenia:

Magic motion Flamingo
nabíjačka USB
vrecko na uschovanie
obrázkový návod v angličtine
podrobný návod v češtineÚdržba: vajíčko opláchnite vo vlažnej vode. Môžete použiť tekuté mydlo. Utrite do sucha a nastriekajte dezinfekčným sprejom na erotické pomôcky. Nechajte uschnúť a uložte vajíčko do priloženého textilného vrecka.
Farba ružová

Ďalšie produkty z kategórie Vibrátory

Ďalšie produkty od výrobcu 4Home


Top