Orion Podložka indukčná nerez 20 odn.ruk

Unikátny výrobok Orion Podložka indukčná nerez 20 odn.ruk od populárneho výrobcu Orion jednoducho nájdete na našich stránkach teraz práve vo výpredajové akciu. Práve možno objednať len za 16.99 €
Cena: 16.99 €

Indukčnú podložku oceníte, ak ste si zaobstarali indukčný varič, ale hrnce, ktoré máte v kuchyni, indukciu nespustia. Medzi varič a hrniec vložíte túto indukčnú podložku a môžete variť. Umožňuje použitie bežného nemagnetického kuchynského riadu na indukčných varných doskách – vhodné pre hliníkový, nehrdzavejúci, železný, liatinový, smaltovaný, sklenený i keramický riad.
Je opatrená špeciálnymi nožičkami, ktoré zaisťujú správnu polohu indukčnej podložky tesne nad indukčnou varnou doskou. Vďaka nožičkám dochádza k optimálnemu rozloženiu magnetického poľa, adaptér plynule a rovnomerne ohrieva nádobu a súčasne sa indukčná doska neprehrieva a nevypína. Tieto nožičky tiež slúžia na uľahčenie manipulácie pri odnímaní a pripojení rukoväte. Nijako neovplyvňujú magnetické pole indukčných zón.Odporúčame použiť kuchynské chňapky, aby nedošlo k popáleniu. Materiál: prvotriedna nehrdzavejúca oceľ, opatrená hliníkovou akumulačnou vložkou pre úsporu energie. Odnímateľné držadlo. Rozmery: pr. 20 cm, hr. 0,3 cm. Vhodná pre priemer nádob 16 cm – 22 cm. Používajte len pre tieto uvedené priemery.V prípade nedodržania týchto údajov môže dôjsť k prepáleniu a poškodeniu indukčnej podložky a tiež k poškodeniu samotnej indukčnej dosky! Toto nemôže byť predmetom reklamácie.

Ďalšie produkty z kategórie Pokrievky

Ďalšie produkty od výrobcu Orion


Top