Prezent 31650 vonkajšie nástenné LED svietidlo

Lacný výrobok Prezent 31650 vonkajšie nástenné LED svietidlo od spoločnosti Prezent ľahko nájdete tu a teraz za výpredajovú cenu! Práve teraz len za 23.99 €
Cena: 23.99 €

Nástenné svietidlo AUSTIN z kolekcie vonkajšieho osvetlenia slovenského dodávateľa LUXERA dokonale osvieti každý kút vašej záhrady. Je určené na nasvietenie okolia garáže, vstupných dverí do domu, terasy, balkóna či pergoly. Jeho vkusne riešený dizajn pôsobí moderným dojmom.
Hranatá základňa a telo svietidla so zaoblenými hranami sú vyrobené z plastu s tmavosivou povrchovou úpravou. Plastový difúzor v mliečnej bielej farbe je krytý mriežkou a rozdelený do štyroch súmerných úsekov. Je v ňom integrovaný výkonný LED čip s označením SMD2835 s príkonom 1 x 20 W so svietivosťou 1800 lm a teplotou chromatičnosti svetla 4000 K (studené biele svetlo).Výhodou je vysoké krytie IP65, ktoré vyjadruje ochranu proti striekajúcej vode zo všetkých smerov a čiastočnú prachotesnosť. Svietidlo je napájané zo siete na 220-240 V a je nutné ho umiestniť minimálne 0,5 m od osvetľovaného objektu. Zároveň je možné ho namontovať na normálne horľavé povrchy. Životnosť zdroja dosahuje hodnotu až 25 000 hodín. Svit je vyžarovaný v uhle 120°. Index podania farieb CRI je > a = 80.
Farba sivá

Ďalšie produkty z kategórie Záhradné lampy

Ďalšie produkty od výrobcu Prezent


Top