Rolser Nákupná taška na kolieskach Baby MF Joy-1800, bordó

Kvalitný a obľúbený produkt Rolser Nákupná taška na kolieskach Baby MF Joy-1800, bordó od obľúbeného výrobcu Rolser jednoducho získate práve lacno. Teraz za akčnú cenu 59.99 €
Cena: 59.99 €

Ako už názov „Baby“ napovedá, jedná sa o najmenší a najľahší podvozok Rolser, ktorý je svojou výškou určený predovšetkým pre užívateľov malého vzrastu a je vhodný aj pre deti.
Kombinácia hliníka a ľahčeného polyméru EVA zaisťuje podvozku veľmi nízku hmotnosť, ale zároveň vysokú odolnosť. Vďaka dvojici hladkých a odolných kolies dosahuje podvozok perfektnú ovládateľnosť. Prednú oporu je možné jednoducho sklopiť a tašku v plochom tvare ľahko uložiť. Ergonomické protišmykové držadlo zaisťuje komfortný úchop a prispieva tak k jednoduchej manipulácii.Baby Joy ponúka objem 32 la maximálnu nosnosť až 40 kg, avšak odporúčané zaťaženie je 25 kg. Vnútro tašky je vybavené menším dvojitým vreckom na zips pre bezpečné uloženie osobných vecí (kľúče, peňaženka, mobil). Zatváranie tašky je riešené sťahovacou šnúrkou s poistkou a voľnou klopou. Taška je na vozík navlečená cez veľké textilné pútko a v hornej časti pripevnená suchým zipsom, možno ju teda ľahko odopnúť a vyčistiť.Taška je vyrobená zo silného nepremokavého materiálu Macrofibra (MF), ten vyniká svojou vysokou pevnosťou a výraznou štruktúrou. Ďalšou výhodou materiálu je ľahká údržba, ku ktorej stačí vlhká handrička či hubka. Tašku je možné tiež impregnovať a zaistiť jej tak dlhšiu životnosť.
Farba vínová

Ďalšie produkty z kategórie Nákupné tašky a košíky

Ďalšie produkty od výrobcu Rolser


Top