Schleich 42440 Turnajové závodisko s koníkmi a ošetrovateľkami s pohyblivými kĺbmi

Žiadaný kus Schleich 42440 Turnajové závodisko s koníkmi a ošetrovateľkami s pohyblivými kĺbmi od populárnej značky Schleich jednoducho môžete zaobstarať na našich stránkach vo výpredajové akciu! Práve možno objednať len za 73.99 €
Cena: 73.99 €

Sofia a Lisa s Arabskou a Trakénskou kobylou trénujú na Turnajovom závodisku od Schleich Horse Club. Plne pohyblivé figúrky dievčat čistia svoje kone v konskom boxe kefou a škrabkou na kopytá a nasadzujú im sedlá a uzdy.
Kým vyrazia, nezabudnú si nasadiť prilbu. Turnajové závodisko je ohraničené plotom a zahŕňa dve prekážky. Jedna je zdobená srdiečkami a druhá je zlato pomaľovaná.Jazdecký turnaj je pre kone a ich jazdkyne veľkou výzvou. Vodná priekopa je skutočným orieškom a skoky cez prekážky vyžadujú maximálnu koncentráciu. Vo vetre sa trepotajú dve vlajky a za balíkmi slamy zrazu prosviští myška!Prizerajúci diváci na tribúne skoro ani nedýchajú napätím. Po skončení turnaja prebehne na pódiu slávnostného odovzdávania cien. Budú odovzdané kytice a stuhy pre víťazov. Skvelé fotografie na pamiatku sú urobené fotoaparátom so statívom.Súprava obsahuje:

1x tribúna
1x konský box
2x dievča
1x trakénska kobyla
1x arabská kobyla
1x myš
4x plot, 2x uzda s oťažami, 2x sedlo
1x vodná priekopa, 2x vlajka, 1x kvetináč so krušpánovým oblúkom, 2x balík slamy
1x pódium pre vyhlásenie víťaza
1x prekážka so srdiečkami, 1x prekážka zlatá, 1x kamera so statívom, 1x pískajúca kačička, 1x jablko, 1x kytica, 1x kefa, 1x škrabka na kopytá, 2x prilba, 2x stuha pre víťazov, 2x náramokFigúrky sú úplne pohyblivé. Sedlo aj uzda sú odnímateľné. Schleich figúrky sú všetky modelované v najjemnejšom detaile, láskyplne maľované a povzbudzujú deti k tomu, aby hrali a zároveň sa učili. Rozmer balenia: 40 x 34,5 x 10,5 cm. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Odporúčaný vek: 5-12.
Farba mix farieb

Ďalšie produkty z kategórie Drevené hračky

Ďalšie produkty od výrobcu Schleich


Top