Tescoma President 602620 Pánev 28 cm, pr. 28 cm

Tento vynikajúci výrobok Tescoma President 602620 Pánev 28 cm, pr. 28 cm pochádzajúce od značky Tescoma získate na našich stránkach so zľavou. Cena už od 68.99 €
Cena: 68.99 €

Špičkové panvice President si vďaka svojej dokonalosti a univerzálnosti získajú veľmi rýchlo prestížne postavenie v každej modernej kuchyni. Panvice majú špeciálne upravený povrch s charakterom nelešteného prírodného kameňa. Preto v nich môžete intenzívne smažiť aj na minimálnom množstve oleja. Pripravené mäso bude vďaka špeciálne štruktúrovanému povrchu panvice vždy rovnomerne prepečené, vláčne a krehké.Vysoko odolný antiadhézny povlak panvice si perfektne rozumie nielen s plastovým či dreveným kuchynským náradím, ale spoľahlivo odolá aj kovovým obracačkám.Masívna celonerezová rukoväť je k panvici pevne uchytená 2 kovovými nitmi. Panvice neobsahujú žiadne plastové časti a môžete ich perfektne používať aj v rúre na pečenie pri dopekaní pokrmov.

panvice sú vhodné pre všetky typy sporákov, vrátane indukčných
je možné ich použiť vo všetkých rúrach na pečenie: elektrických, plynových a teplovzdušných.
celonerezová rukoväť je kompaktná a dokonale hladká, bez akýchkoľvek záhybov, preto do rukoväte nevnikajú žiadne nečistoty, panvica sa ľahko čistíMateriál: masívna odlievaná panvica s vysoko odolným antiadhézny povlakom, rukoväť z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele.Záruka: 3 roky.
Veľkosť pr. 28 cm

Ďalšie produkty z kategórie Panvice

Ďalšie produkty od výrobcu Tescoma


Top