Tescoma Veľká súprava na umývanie riadu PURO

Tento veľmi žiadaný kus Tescoma Veľká súprava na umývanie riadu PURO od populárnej značky Tescoma môžete zohnať u nás teraz lacno. Teraz možno objednať len za 26.99 €
Cena: 26.99 €

Je súčasťou ucelenej dizajnovej línie PURO zameranej na prehľadné usporiadanie a jednoduché používanie umývacích potrieb a prostriedkov v blízkosti drezu.Veľký set na umývanie riadu PURO zahŕňa:

dávkovač saponátu PURO 400 ml
zásobník na kefy PURO
zásobník na hubovú utierku a hubku PURO
dlhú odkladaciu misku PURODávkovač s objemom 400 ml pojme dostatočné množstvo saponátu pre každodenné umývanie bez nutnosti častého doplňovania. Má priestranné a pohodlné tlačidlo s dostatočne dlhou tryskou pre presné dávkovanie, plnenie dávkovača je ľahké. Vďaka priezoru v nádobe môžete množstvo zostávajúcej náplne priebežne kontrolovať a včas doplniť.Zásobník na kefy slúži pre ich prehľadné a zároveň hygienické odkladanie a rýchle uschnutie. Zásobník na hubovú utierku a hubku slúži pre ich prehľadné a zároveň hygienické odkladanie, pre rýchle a dokonalé preschnutie sa utierka aj hubka vkladajú do zásobníka vo vertikálnej polohe. Oba zásobníky majú vyberateľnú odkvapkávaciu vložku, ktorá urýchľuje schnutie a uľahčuje čistenie zásobníka zvnútra. Dná zásobníkov majú protišmykovú ochranu.Dlhá odkladacia miska s protišmykovou úpravou umožňuje prehľadné odkladanie dávkovača aj oboch zásobníkov v blízkosti drezu a s maximálnou úsporou miesta. Pre odvod vlhkosti spod uloženého dávkovača a zásobníka má miska profilované dno.
Farba sivá

Ďalšie produkty z kategórie Odkvapkávače na riad

Ďalšie produkty od výrobcu Tescoma


Top