Topvet Mydlo s medom a bergamotom

Akčný a v zľave výrobok Topvet Mydlo s medom a bergamotom originál od značky Topvet ľahko zoženiete tady teraz so zľavou. Aktuálne v akcii za 4.49 €
Cena: 4.49 €

Ide o produktovú skupinu, ktorá je pripravená s maximálnym dôrazom na použité suroviny. Bylinná kompozícia je bohatá na bambucké maslo, med, výťažky ovsa a rastlinné silice. Mydlá sú vďaka použitým surovinám bohaté na vitamíny, vosky a nenasýtené mastné kyseliny. Vašej pokožke mydlo prináša aktívnu hydratáciu, optimálnu výživu a jemný abrazívny účinok. Mydlá z rady Nature neobsahujú syntetické farbivá a sú parfumované iba prírodnými silicami.
Luxusné ručne vyrábané prírodné mydlo obsahuje biologicky aktívne výťažky z medu. Med je veľmi cenná kozmetická surovina pre vysoký obsah vitamínov, voskov a enzýmov. Vašu pokožku hydratuje, vyživuje, zvyšuje pružnosť a vláčnosť. Mydlo nieje parfumované, príjemnú arómu zaisťuje 100% rastlinná silica. Aróma bergamotu pôsobí proti depresiám, stresu a napätiu.Použitie: mydlo dôkladne napeňte. Následne pokožku opláchnite prúdom čistej vody.Ingredients (INCI): Glycerín, Aqua, Sodium Palmate, Sorbitol, Sodium Cocoate, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Honey, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Palm Acid, Coconut Acid, Pentasodium PentetaSkladovanie: uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku. Chrániť pred mrazom!Všeobecné upozornenia: nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku. Zabráňte styku s očami! Dermatologicky testované. Originálna receptúra.Garancia Perlé:

používajú aktívne látky najvyššej kvality a z prírodných zdrojov
mydlá sú vyrábané ručne, maximálne šetrne k použitým surovinám
výrobky neobsahujú ropné a iné cudzorodé látky
výrobky netestujú na zvieratách
výroba je šetrná k životnému prostrediuVýroba je certifikovaná ČSN EN ISO 9001: 2009, ČSN EN ISO 22716: 2008

Ďalšie produkty z kategórie Telové krémy

Ďalšie produkty od výrobcu Topvet


Top