Trefl Baby Dopravné prostriedky 4v1

Najpredávanejší produkt Trefl Baby Dopravné prostriedky 4v1 pochádzajúce od značky Trefl ľahko získate u nás za akčnú cenu! Akčná cena 7.99 €
Cena: 7.99 €

Kúpte svojim najmenším túto sadu puzzle s 3, 4, 5 a 6 dielikmi, z ktorých si budú môcť zostaviť policajnú dodávku, hasičské auto, sanitku a smetiarske vozidlo. Veľké dieliky s hrúbkou 4 mm sú pre malé detské ručičky ľahko uchopiteľné a prvé skladanie rozvíja manuálnu zručnosť, koordináciu aj priestorovú orientáciu.
Spoločnosť Trefl je jedným z popredných európskych výrobcov puzzle, stolových hier a hracích kariet, ktorá rozvíja svoju činnosť už od roku 1985. V ponuke má cez 30 rôznych druhov puzzle s počtom dielikov od 2 do 6000 so širokým spektrom motívov zahŕňajúcich prírodné scenérie, mestá, pamiatky, zvieratá, ale aj obrazy starých majstrov alebo novodobých umelcov. V detských motívoch vsádza poľský Trefl ako na dlhodobo obľúbené licenčné produkty (Macko Pú, Disney Princezné, Autá, Scooby Doo, Mickey Mouse, Šmolkovia a i.), tak aj na aktuálne animované rozprávky známe z plátien kín. Výrobky firmy Trefl sú exportované do viac ako 50 krajín po celom svete.

Ďalšie produkty z kategórie Puzzle

Ďalšie produkty od výrobcu Trefl


Top