Ultrazvukový prístroj na chudnutie s rádiofrekvenciou a LED

Dizajnový produkt Ultrazvukový prístroj na chudnutie s rádiofrekvenciou a LED pochádzajúce od značky 4Home ľahko môžete získať zrovna skutočne výhodne. Akčná cena od 86.99 €
Cena: 86.99 €

Populárny kozmetický prístroj pre formovanie postavy. Tento prístroj v sebe kombinuje technológiu ultrazvuku, rádiofrekvencie a červeného svetla, ktoré patria medzi najpoužívanejšie technológie určené pre tvarovanie problémových partií. Prístroj je vhodný na brucho, pás, boky, zadok, stehná, paže a lýtka. Dokáže odstrániť tuk z problematických partií, spevniť a vypnúť pokožku.Rádiofrekvencia – jedna z najpoužívanejších technológií v estetickej medicíne pre ošetrenie problémových partií tela. Aplikačná hlavica generuje rádiofrekvenčné vlny, ktoré prenikajú do podkožnej vrstvy. Účinok spočíva v intenzívnom prehriatí tkaniva a efektívne pôsobí na redukciu tukového tkaniva. Pomáha odstrániť celulitídu a má pozitívny účinok na vyhladenie a vypnutie pokožky, formovanie prirodzených kontúr tela.Ultrazvukové vlny – prenikajú do podkožia a pomáhajú v boji proti celulitíde a redukcii podkožného tuku. Ultrazvuk dokáže rozbúrať tukové bunky, obsah buniek sa uvoľní a vo forme mastných kyselín je následne odplavený lymfatickými a močovými cestami von z tela.LED červené svetlo – svetlo s vlnovou dĺžkou 625 nm je čistým a silným zdrojom svetla s rovnomernou hustotou energie, ktorý má pozitívny vplyv na pokožku. Podporuje prirodzenú tvorbu kolagénu, zlepšuje cirkuláciu krvi, podporuje metabolizmus, bráni tvorbe pigmentu, zvyšuje účinnosť vstrebávania účinných látok kozmetických prípravkov. Terapia svetlom je najstaršia metóda, ktorá napomáha v boji s rôznymi kožnými defektmi.K dispozícii sú 4 módy:

Rádiofrekvencia + červené svetlo
Rádiofrekvencia + ultrazvuk
Ultrazvuk + červené svetlo
Ultrazvuk + rádiofrekvencia + červené svetloPoužívanie je úplne bezbolestné, bezpečné a neinvazívne. Prístroj sa dobre ovláda a dokonale sa prispôsobí všetkým problémovým partiám. Vhodný pre mužov aj ženy.Pri používaní je nevyhnutné aplikovať na pokožku vodivý gél, ktorý je veľmi dôležitý. Vytvára spojivú vrstvu medzi prístrojom a pokožkou. Použitie vodivého gélu je nevyhnutné. Ultrazvukové vlny a rádiofrekvencia sa tak môžu na pokožku lepšie nadviazať. Kedy nepoužívať:pri chorobách ako je rakovina, epilepsia, cukrovka, vírusové ochorenie. Pri vážnom ochorení obličiek alebo pečene. Pri kožnom ochorení, vysokom cholesterole, srdcovom ochorení, hypertenzii, ak máte kardiostimulátor alebo kovové implantáty v tele. Pri cievnych poruchách alebo arteoskleróze. V tehotenstve. Nevhodné pre osoby užívajúce lieky proti zrážanlivosti krvi alebo osoby, ktoré podstúpili operatívny zákrok s transplantáciou. Parametre tovaru:

vstupné napätie: AC 100-240 V
výstupné napätie: DC 10,5 V 0,4 A
príkon: 4,2 W
rozmery: 11,4 x 10 x 9 cm
Farba fialová

Ďalšie produkty z kategórie Ostatné kozmetické pomôcky

Ďalšie produkty od výrobcu 4Home


Top