Vilac Čajová sada Musical

V zľave tento výrobok Vilac Čajová sada Musical s osvedčenou značkou Vilac ľahko zaobstaráte práve naozaj výhodne! Teraz za akčnú cenu 37.99 €
Cena: 37.99 €

Kovový set riadu s krásnou zvieracou ilustráciou, s podtáckou. Tento set je špeciálny v tom, že pri servírovaní hrá hudbu. V balení nájdete 14 ks vybavenia: veľká tácka pre ľahký presun riadu, 4 šálky s podšálkami, 4 dezertné tanieriky a kanvičku, ktorá pri náklone začne hrať peknú melódiu. Veľkosť tak akurát pre detské ruky.Hračky Vilac majú značku francúzskej agentúry ADEME, to znamená, že tieto drevené hračky sú vyrábané ekologicky. Šetria životné prostredie, neznečisťujú pôdu, vodu a vzduch, neplytvajú energiami.Hlavné vlastnosti:

kovová sada riadu
vo vnútri kanvice na čas je ukrytý naťahovací hudobný strojček
dizajn Michelle CarlslundCestujte s nami v naivnom a elegantnom svete dánskej ilustrátorky Michelle Carlslund, svete jemných farieb, ktorý je plný roztomilých medveďov a priateľských vtáčikov. V roku 2010, keď Michelle ešte študovala grafický dizajn, vytlačila doma svoje ilustrácie a skúsila ich predať na dizajnovom trhu, kde sa stretli s veľkým úspechom! Niekoľko obchodíkov chcelo začať predávať jej výtvory, a tak ju napadlo, že by bolo fajn začať podnikať. Michelle sa rýchlo stala uznávanou nezávislou ilustrátorkou. Dnes je možné jej ekologické grafické diela zakúpiť po celom svete v dizajnových butikoch, papiernictvach a detských obchodoch. Michelle sa inšpiruje všetkým okolo nej. Jej výtvory sú nežné a poetické, štylizovaný a detinský štýl, ktorý sa perfektne prelína s hračkami firmy Vilac. „Som hranolky milujúca, časová optimistka a tvorkyňa ekologických plagátov a ilustrátorka na voľnej nohe so sídlom v dánskej Kodani,“ to by povedala ilustrátorka Michelle Carlslundová, keby sa mala popísať jednou vetou.
Farba mix farieb

Ďalšie produkty z kategórie Drevené hračky

Ďalšie produkty od výrobcu Vilac


Top