Vilac Kartová hra Mistigri

Tento neodolateľný výrobok Vilac Kartová hra Mistigri originál od značky Vilac ľahko môžete zohnať tady teraz lacno! Ceny už od 8.49 €
Cena: 8.49 €

Klasická kartová hra v jedinečnom prevedení s ilustráciami výtvarníčky Ingely P. Arrhenius vás prevedie fantastickým svetom zvierat v ľudských rolách. Vďaka jednoduchým pravidlám a nezameniteľnému spracovaniu ju deti budú chcieť hrať stále znova a prezerať si pritom krokodílych záhradníkov, líščie hudobníčky, opičieho kráľa a kráľovnú či koalieho astronauta.Striedajte sa v ťahoch, vyťahujte protihráčovi listy z ruky a odkladajte k sebe padnúce dvojice kariet. Komu nakoniec zostane nepárna karta s Mistrigim, zlomyseľným mačacím gentlemanom?Hlavné vlastnosti:

33 kariet s rôznymi obrázkami
pre 2–4 hráčov
dizajn Ingela P. Arrhenius
návod k hre Mistrigi (CZ)
návod k hre Mistrigi (SK)Švédska umelkyňa Ingela Peterson Arrhenius sa narodila v roku 1967. Umenie a dizajn mali vždy miesto v jej živote a než začala jej kariéra ilustrátorky, Ingela pracovala ako umelecká vedúca v Štokholme. Potom študovala reklamný a grafický dizajn na umeleckej škole aj v Štokholme. V roku 1992 začala podnikať ako ilustrátorka na voľnej nohe a pracovala medzinárodne naprieč reklamou, dizajnom, vydavateľstvom… V minulosti vytvárala tlačové vzory pre tkaniny, tapety, papiernictvo, taktiež pracovala na obaloch, produktovom dizajne, bytových doplnkoch a hračkách. Jej plagáty a designové hračky nájdete po celom svete. Má vášeň pre retro štýl, čo je jasne vidieť na ich dieloch a taktiež v jej nadšení pre typografiu a farby. Teraz žije v Štokholme s manželom a 2 synmi.
Farba mix farieb

Ďalšie produkty z kategórie Drevené hračky

Ďalšie produkty od výrobcu Vilac


Top