Vilaca Sada hier Iceland

Tento veľmi obľúbený produkt Vilaca Sada hier Iceland s osvedčenou značkou 4Home jednoducho zaobstaráte na našich stránkach teraz práve lacno! Ponuka od 34.99 €
Cena: 34.99 €

Nádherná krabica, v ktorej nájdete 5 prepracovaných hier pre deti. V balení je hra rybárčenie, bingo, hmataj a nájdi a 2 doskové hry – husia hra a hady a rebríky.Hračky Vilac majú značku francúzskej agentúry ADEME, to znamená, že tieto drevené hračky sú vyrábané ekologicky. Šetrí životné prostredie, neznečisťujú pôdu, vodu a vzduch, neplytvajú energiami.Balenie obsahuje hry:

Rybárčenie
Bingo
Hmataj a nájdi
Husia hra
Hady a rebríkyDizajn Michelle Carlslund. Cestujte s nami v naivnom a elegantnom svete dánskej ilustrátorky Michelle Carlslund, svete jemných farieb, ktorý je plný roztomilých medveďov a priateľských vtáčikov. V roku 2010, keď Michelle ešte študovala grafický dizajn, vytlačila doma svoje ilustrácie a skúsila ich predať na dizajnovom trhu, kde sa stretli s veľkým úspechom! Niekoľko obchodíkov chcelo začať predávať jej výtvory, a tak ju napadlo, že by bolo fajn začať podnikať. Michelle sa rýchlo stala uznávanou nezávislou ilustrátorkou. Dnes je možné jej ekologické grafické diela zakúpiť po celom svete v dizajnových butikoch, papiernictvach a detských obchodoch. Michelle sa inšpiruje všetkým okolo nej. Jej výtvory sú nežné a poetické, štylizovaný a detinský štýl, ktorý sa perfektne prelína s hračkami firmy Vilac. „Som hranolky milujúca, časová optimistka a tvorkyňa ekologických plagátov a ilustrátorka na voľnej nohe so sídlom v dánskej Kodani,“ to by povedala ilustrátorka Michelle Carlslundová, keby sa mala popísať jednou vetou.
Farba mix farieb

Ďalšie produkty z kategórie Drevené hračky

Ďalšie produkty od výrobcu 4Home


Top